helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Bröstoperation pris

För bröstförminskningspriser och bröstförstoringspriser är det för många viktigt att de håller rimliga nivåer, även om man vet att det är populära operationer som eftersöks av många. Självklart är den primära prioriteringen resultatet av operationen, men därefter prioriteras summan av konsultation, operation och försäkring.

Efter all jämförelse, konkurrentanalyser, före- och efter-bilder och detaljinläsning på vilken klinik som är bäst – kanske du ändock kommer fram till att priset är något högre än vad kontot tillåter. Och du som så gärna ville göra den där bröstförstoringen eller bröstförminskningen så fort som möjligt. Vad gör man?

Väntar? Nej, inte nödvändigtvis. Det finns finansiella stöd att få för just sådana operationer. Bröstoperationens pris kan lösas med hjälp av kreditföretag som är särskilt inriktade på vårdfinansiering.

Låna pengar till en bröstoperation

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Finansiellt stöd för bröstoperationer

Medical Finance är just ett sådant kreditföretag. Sedan start har vi beviljat över 10 000 lån som gått till vårdfinansiering, och har lång erfarenhet inom finansiering av sjukvårdstjänster, vårdgarantier och trygghetslösningar.

Priset för bröstförminskning och bröstförstoring ska inte vara ett problem för dig som kund – därför kommer du till oss. Vi ser till att våra kunder får god service, trygg finansiering och bra rådgivning vid val av kliniker och läkare inför din bröstoperation. Vi kan hjälpa bland annat er i Stockholm och Göteborg.

Ta lån för bröstförminskning och bröstförstoring

När du söker finansiering för att betala av bröstförstoringens eller bröstförminskningens pris har vi möjlighet att erbjuda flera bra alternativ anpassade efter dina behov och möjligheter. Med vårt Vårdkredit 0% kan du låna upp till 50 000 kronor till din bröstoperation – utan ränta. Och med en återbetalningsplan på upp till två år. Många av våra kunder väljer detta alternativet på grund av att det är räntefritt och att man smidigt och snabbt kan betala av det.

Med vårt andra alternativ Vårdfinans kan du låna upp till 200 000 kronor och upprätta en återbetalningsplan på upp till 12 år. Dessutom lånar du utan säkerhet. Även många av våra kunder använder sig av denna lånetypen, särskilt eftersom att det möjliggör högre lånesumma och en längre tid att betala tillbaka.

Eftersom låneformen är flexibel och gör att varje lösning anpassas till dig, din bröstoperation, ditt pris samt återbetalningsplan, kan du alltid känna dig trygg med att du får det bästa alternativet för just dig.

Nyckelord:
Bröstoperation pris | Bröstförminskning pris | Bröstförstoring pris

KONTAKTA OSS