helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Bröstoperation Göteborg

Att göra bröstlyft i Göteborg eller inoperera bröstimplantat är det många som gör numera. Ingreppen är små, kunskapen hög och resultaten fantastiska – men det kostar. Det kostar pengar som många sparar ihop länge eller kanske aldrig har råd med då sparkontot töms på grund av andra akuta kostnader som dyker upp oväntat. Men visst ska möjligheten till bröstoperation finnas trots akuta kostnader?

Bröstförstoringar i Göteborg är mycket vanligt, bröstförminskningar likaså – och med tanke på att det är så pass vanligt ska det inte heller vara svårt att ha råd med det. Men ibland kan man behöva en skjuts på vägen. Av ett kreditföretag med smarta lånelösningar.

Låna pengar till en bröstoperation

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Finansiera din bröstoperation i Göteborg

Vi på Medical Finance är särskilt inriktade på vårdfinansiering och med oss kan du få finansiellt stöd för ditt ingrepp. Vi ser till att förändra våra kunders liv genom att hjälpa dem med det de länge längtat efter – oavsett förstoring eller förminskning.

Vi har möjlighet att erbjuda lånelösningar för dina behov och dina möjligheter till avbetalning genom våra två lånetyper; Vårdkredit 0% och Vårdfinans.

Med Vårdkredit 0% kan du ta lån upp till 50 000 kronor för din bröstförminskning eller din bröstförstoring i Göteborg, och du upprättar ett räntefritt kontrakt och med en återbetalningsplan på 2 år.

Med lånetypen Vårdfinans kan du låna upp till 200 000 kronor och kan upprätta en återbetalningsplan på upp till 12 år för din bröstoperation i Göteborg. Lånetypen kräver dessutom inget säkert lån.

Lån för bröstlyft, bröstimplantat och bröstförminskning

Våra lånelösningar är mycket uppskattade av våra kunder under åren och vi har beviljat över 10 000 lån sedan verksamhetens start. Vi på Medical Finance är väl medvetna om och jobbar ständigt för att ge bra finansiellt stöd åt våra kunder som vill göra bröstlyft eller på något sätt hantera bröstimplantat i Göteborg.

Tillsammans arbetar vi med våra kunder att hitta de bäst anpassade lösningarna för deras ekonomi och behov av vårdfinansiering, och vi ser alltid till att ge rådgivning om uppskattade kliniker och läkare. Med över 10 års erfarenhet känner vi till branschen och har kunnat bli Sveriges ledande finansbolag inom vårdfinansiering.

Söker du stöd för ditt bröstlyft, din bröstförminskning eller bröstförstoring i Göteborg? Kontakta oss på Medical Finance enkelt via mail eller skicka iväg en låneansökan.

Nyckelord:
Bröstoperation Göteborg | Bröstlyft | Bröstimplantat | Bröstförminskning

KONTAKTA OSS