helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Bröstoperation Stockholm

Bröstoperationer i Stockholm har priser som många gånger är högre än i andra städer. Konkurrensen ser helt enkelt annorlunda ut i storstäder. Men att göra bröstlyft i Stockholm eller operera in bröstimplantat är det många som gör.

Ingreppen är små, kunskapen hög och resultaten fantastiska – men man får vara beredd på att det kostar. För många krävs sparande under en längre tid för att ha möjligheten att göra bröstlyft, bröstförstoring eller bröstförminskning i Stockholm. Och inte sällan dyker akuta kostnader upp innan man ens hinner göra sitt ingrepp. Men visst ska möjligheten till bröstoperation finnas trots akuta kostnader?

Bröstförstoringar i Stockholm är mycket vanligt. Och bröstförminskningar i Stockholm har höga priser precis som förstoringar. Och med tanke på att det är så pass vanligt med sådana typer av ingrepp ska det inte heller vara svårt att ha råd med det. Men ibland kan man behöva en skjuts på vägen genom ekonomiska stöd. Av finansbolag med smarta lånelösningar.

Låna pengar till en bröstoperation

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Lån med vårdfinansiär inför din bröstoperation i Stockholm

Medical Finance är särskilt inriktade på vårdfinansiering. Med oss kan du få ekonomiskt stöd för ditt ingrepp och din bröstoperation i Stockholm. Vi ser till att förändra våra kunders liv genom att hjälpa dem med det de länge längtat efter – förstoringar, förminskningar och lyft. Eller andra skönhetsingrepp som våra kunder länge längtat efter.

Med våra lånelösningar kan du betala ditt ingrepp genom avbetalning, istället för att betala hela summan med en gång. Med våra två lånetyper; Vårdkredit 0% och Vårdfinans, kan du enkelt och flexibelt skräddarsy ditt lån utifrån dina behov.

Finansiera bröstimplantat, bröstlyft och bröstförminskning

Med Vårdkredit 0% kan du ta lån upp till 50 000 kronor för din bröstförminskning eller din bröstförstoring i Stockholm, och du upprättar ett räntefritt kontrakt och med en återbetalningsplan på 2 år. Med lånetypen Vårdfinans kan du låna upp till 200 000 kronor och kan upprätta en återbetalningsplan på upp till 12 år för din bröstoperation i Stockholm. Lånetypen kräver dessutom inget säkert lån.

Våra lånelösningar är mycket uppskattade av våra kunder under åren och vi har beviljat över 10 000 lån sedan verksamhetens start. Vi på Medical Finance är väl medvetna om och jobbar ständigt för att ge bra finansiellt stöd åt våra kunder som vill göra bröstlyft eller på något sätt hantera bröstimplantat i Stockholm.

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bäst anpassade lösningarna för deras ekonomi och behov av vårdfinansiering. Och vi ser alltid till att ge rådgivning om uppskattade kliniker och läkare om så önskas. Med över 10 års erfarenhet känner vi till branschen och har kunnat bli Sveriges ledande finansbolag inom vårdfinansiering.

Söker du stöd för ditt bröstlyft, din bröstförminskning eller bröstförstoring i Stockholm? Kanske betala av en bröstoperation i Stockholm med högt pris? Kontakta oss på Medical Finance enkelt via mail eller skicka iväg en låneansökan.

Nyckelord:
Bröstoperation Stockholm | Bröstimplantat | Bröstlyft | Bröstförminskning

Kontakta oss