helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Bukplastik Stockholm

Bukplastiksoperation i Stockholm blir vanligare numera då det är en enkel metod att bli av med hud som är slapp kring exempelvis mage, armar och ben. Ingrepp av den typen är idag enkla ingrepp för duktiga kirurger som kan skapa fina resultat på din kropp. Däremot kan priserna vara ett problem för många, fastän det är vanligt att genomföra bukplastik, men som enkelt kan lösas genom ekonomiskt stöd som möjliggör delbetalning. Funderar du på att utföra bukplastiksoperation för att få bort överskott av hud men inte har de ekonomiska möjligheterna?

Även om huden tenderar till att dra ihop sig själv och självläka är det inte alltid all hud är följsam. Överskott av hud kan vara ett resultat av en mängd saker. Till exempel naturliga resultat efter graviditet eller efter att ha gått ner i vikt, och ibland är det helt enkelt svårt för kroppen att dra ihop sig helt och hållet. Och återgå till hur den var tidigare. Drömscenariot är inte alltid det verkliga scenariot hur mycket man än önskar att kroppen kunde självläka fullt ut i alla lägen.

Många som gör bukplastik i Stockholm har överskott av hud som leder till problem med exempelvis eksem i veck, tarmar som förslappas på grund av mer utrymme runt buken, eller helt enkelt problem på så sätt att det känns obekvämt att visa sig i badkläder eller andra kläder.

Låna pengar till en bukplastik

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Finansiera din bukplastik i Stockholm

Även om det blir allt vanligare med att utföra bukplastik i Stockholm är det fortfarande kostsamt, och för många alldeles för kostsamt att betala summan med en gång utan delbetalning. – Att få stöd från en vårdfinansiär är däremot fullt möjligt att delbetala din operation i en takt som fungerar väl för dig.

Medical Finance är specialiserad och särskilt inriktad på vårdfinansiering och kan erbjuda två typer av lånelösningar för dig. Medan vår lånetyp Vårdkredit 0% erbjuder lån upp till 50 000 kronor räntefritt samt en återbetalningsplan på två år, erbjuder vår lånetyp Vårdfinans lån upp till 200 000 kronor, lån utan säkerhetskrav samt en återbetalningsplan på upp till 12 år.

På så sätt har du alla möjligheter att få tillräckligt med lån för att betala av din bukplastik i Stockholm och du kan anpassa din återbetalning utifrån dina ekonomiska möjligheter.

Medical Finance har från verksamhetens början fram till idag beviljat över 10 000 lån till kunder som behövt vårdrelaterat stöd. Som störst i branschen vet vi hur vi skapar trygga relationer med våra kunder och hjälper till i både val av lån men också val av läkare och kliniker. Vi kan erbjuda goda rekommendationer med samarbetspartners som utför bukplastik, men även andra typer av plastikoperationer, kirurgi och laserbehandlingar exempelvis.

Nyckelord:
Bukplastik Stockholm

KONTAKTA OSS