helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Estetisk kirurgi Göteborg

Intresserad av estetisk kirurgi i Göteborg? Estetisk kirurgi är en bred benämning på operationer som inriktas på korrigeringar och förändringar av utseendet och något som blir allt vanligare bland både kvinnor och män i samhället idag.

Många genomgår skönhetsoperationer såsom ansiktslyft, bröstförstoringar och fettsugningar. Men trots ökningen är det ändå svårt för vissa att betala för ingreppen, eftersom att det ofta innebär kostnader som de flesta behöver spara länge till för att betala av med en gång. Däremot finns det bra finansiella stöd att få, både sådana lån som är räntefria och sådana som har en återbetalningsperiod på många år.

Den estetiska kirurgin har både breddats, ökats och kompetensen inom området idag har lett till fantastiska resultat vid korrigeringar. Skönhetsoperationer idag kan vara alltifrån bukplastik, fettsugningar, näsplastik och ögonlocksplastik till bröstförstoringar, förminskningar, bröst – eller ansiktslyft och penisförstoringar — någon ordnar det. Kliniker växer, blir fler och läkare och kirurger allt bättre och mer kompetenta.

Låna pengar till estetisk kirurgi

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Finansiering för estetisk kirurgi i Göteborg

Det som däremot kan bli problematiskt för privatpersoner kan vara förmågan att betala de summor som ingreppen och operationerna innebär. Många får spara i åratal för att förverkliga sina önskningar om ansiktslyft, fettsugningar eller bröstoperationer. Det är helt enkelt kostsamt att utföra korrigeringar av kroppen.

Men svårigheterna att ha råd med att betala för estetisk kirurgi i Göteborg behöver inte innebära lång väntan och långt sparande. Det finns vårdfinansiering att få av kreditföretag som särskilt riktar in sig på branschen.

Vi på Medical Finance har sedan 2003 beviljat över 10 000 lån till privatpersoner som söker ekonomiskt stöd för att förverkliga sina drömmar om att förändra sin kropp. Tack vare lång branschkännedom om samarbeten med privata vårdgivare kan vi erbjuda trygga och säkra lån anpassade efter våra kunders behov av estetisk kirurgi i Göteborg samt ekonomiska möjligheter till att följa en återbetalningsplan.

Med våra två lånetyper Vårdkredit 0% och Vårdfinans kan du som privatperson och som har önskningar om estetiska korrigeringar få rätt ekonomiskt stöd för dig. Med Vårdkredit 0% kan du låna räntefritt upp till 50 000 kronor och upprätta en återbetalningsplan på upp till 2 år. Med vår andra lånelösning Vårdfinans kan du få ekonomiskt stöd med upp till 200 000 kronor, utan krav på säkra lån samt en återbetalningsplan på upp till 12 år.

Vi på Medical Finance värdesätter dessutom att våra kunder känner sig trygga och omhändertagna. Därför ser vi till att skapa goda relationer med våra kunder, är behjälpliga vid val av kliniker samt anpassar garantier vid eventuella komplikationer för att säkra våra kunders trygghet och service.

Nyckelord:
Estetisk kirurgi Göteborg

KONTAKTA OSS