helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Estetisk kirurgi Stockholm

Intresserad av estetisk kirurgi i Stockholm? Estetisk kirurgi är en bred benämning på operationer som inriktas på korrigeringar och förändringar av utseendet. Branschen växer och breder ut sig till fler typer av ingrepp och fler kunder, både bland kvinnor och män.

Många genomgår operationer såsom ansiktslyft, näsplastik och fettsugningar. Men trots ökningen är det många som inte har ekonomiska möjligheter att förändra det dem önskar på sin kropp, eftersom att det ofta innebär kostnader som vanligtvis är höga och sparkontot behöver prioriteras länge för att betala av ingreppet, garanti och försäkring med en gång. Däremot finns det bra finansiella stöd att få, både sådana lån som är räntefria och sådana som har en återbetalningsperiod på flera år.

Den estetiska kirurgin har både breddats, ökats och kompetensen inom området idag har lett till fantastiska resultat vid korrigeringar och skulpteringar av kroppen. Skönhetsoperationer idag kan vara allt från bukplastik, fettsugningar, näsplastik och ögonlocksplastik till bröstförstoringar, förminskningar, bröst – eller ansiktslyft och penisförstoringar – någon ordnar det. Kliniker växer, blir fler och läkare och kirurger allt bättre och mer kompetenta. Idag kan man komma som kund till kliniker och bli ordentligt omhändertagen och uppassad.

Låna pengar till estetisk kirurgi

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Finansiering för estetisk kirurgi i Stockholm

Att betala för ingreppen är dock problematiskt för många. Det går väl att säga att de flesta inte har möjligheten att bara kunna dra kontokortet för att betala för estetisk kirurgi, utan att ha behövt spara en längre tid innan. Många får spara i åratal för att förverkliga sina önskningar om ansiktslyft, fettsugningar eller bröstoperationer. Och för många är det inte alls möjligt då ofta andra akuta kostnader prioriteras före när de dyker upp. Det är helt enkelt kostsamt att utföra korrigeringar av kroppen.

Men svårigheterna att ha råd med att betala för estetisk kirurgi i Stockholm behöver inte innebära lång väntan och långt sparande. Det finns vårdfinansiering att få av kreditföretag som särskilt riktar in sig på branschen.

Vi på Medical Finance har sedan 2003 beviljat över 10 000 lån till privatpersoner som söker ekonomiskt stöd för att förverkliga sina drömmar om att förändra sin kropp. Tack vare lång branschkännedom om samarbeten med privata vårdgivare kan vi erbjuda trygga och säkra lån anpassade efter våra kunders behov av estetisk kirurgi i Stockholm samt ekonomiska möjligheter till att följa en återbetalningsplan.

Vårdkredit 0%

Med vår lånetyp Vårdkredit 0% kan du:

  • Låna upp till 50 000 kronor
  • Ta lån räntefritt
  • Ordna en återbetalningsplan på upp till 2 år

Vårdfinans

Med vår lånetyp Vårdfinans kan du:

  • Låna upp till 200 000 kronor
  • Slippa säkra lån och låna till det du vill
  • Ordna en återbetalningsplan på upp till 12 år

Vi på Medical Finance värdesätter dessutom att våra kunder känner sig trygga och omhändertagna. Därför ser vi till att skapa goda relationer med våra kunder, är behjälpliga vid val av kliniker samt anpassar garantier vid eventuella komplikationer för att säkra våra kunders trygghet och service.

Nyckelord:
Estetisk kirurgi Stockholm

KONTAKTA OSS