helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Plastikkirurgi Göteborg

Plastikkirurgin i Göteborg växer och allt fler, både kvinnor och män, väljer att göra skönhetsingrepp av olika slag. Vissa väljer att göra korrigeringar av näsa, andra väljer att göra lyft, förstoring eller förminskning av bröst. Det finns en mängd olika skönhetsoperationer för de flesta kroppsdelar. Men plastikkirurgins priser är inte överkomliga för alla. För många är det svårt att spara till dessa summor. Men det finns stöd att få.

Att ta hjälp av plastikkirurgin i Göteborg är vanligt när man vill skulptera eller korrigera en kroppsdel. Det går att göra hur mycket som helst. Bukplastik, fettsugning, ögonkirurgi, bröstförstoring, bröstförminskning, bröstlyft, näsplastik och ansiktslyft. Det finns kliniker som kan ordna mycket efter dina önskemål.

Att ha råd med plastikkirurgins priser är däremot inte möjligt för alla, men då finns ekonomiskt stöd att få. Ekonomiskt stöd från finansbolag särskilt inriktade på vårdfinansiering för privatpersoner.

Låna pengar till plastikkirurgi

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Medical Finance finansierar din plastikkirurgi

Medical Finance är just ett sådant finansbolag som är inriktade på vårdfinansiering för att stödja privatpersoner i att betala plastikkirurgi i Göteborg. Med över 10 000 förmedlade lån sedan starten 2003. Som ledande finansbolag inom området kan vi både vara ett finansiellt stöd för våra kunder, men också ett bra stöd vid rekommendationer och rådgivning av kliniker i Göteborgsområdet.

Med en lång erfarenhet i branschen har vi inte bara kunnat skapa trygghet genom våra lån, utan även kunnat anpassa vårdgarantier ifall det skulle uppstå komplikationer vid operation.

Lån med oss i Göteborg

Våra lånelösningar är anpassade efter att vara flexibla utifrån olika kunders olika plastikkirurgiska ingrepp. Den ena, Vårdkredit 0%, är anpassad efter en lånesumma på upp till 50 000 kronor, räntefritt, med en återbetalningsperiod på upp till 2 år. Detta för att snabbt ha möjlighet att betala av lånet för den som har möjlighet.

Den andra, Vårdfinans, är anpassad till att kunna ta lån upp till 200 000 kronor, utan några krav på säkra lån, och med en återbetalningsperiod på upp till 12 år. Detta för att göra det möjligt för kunder med större lån att betala av under en längre period och kunna skräddarsy en låg månadskostnad.

Längtar du efter att korrigera eller förändra något med plastikkirurgi är du i trygga händer med oss på Medical Finance, vår kompetens, våra rekommendationer och våra lån. Vi samarbetar med över 300 kliniker och skönhetsinstitut. Ansök direkt på vår webbplats och få svar snabbt, eller kontakta oss via mail eller telefon.

KONTAKTA OSS