helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Skönhetsoperation Stockholm

Skönhetsbranschen expanderar. Fler ingrepp blir möjliga och tillgängliga, och allt fler kliniker ökar sin kompetens inom området. I takt med detta ökar också våra ekonomiska möjligheter inom privatekonomin. För många, inte för alla. Vissa lyckas finansiera sina skönhetsingrepp, men det är väldigt vanligt att man inte heller kan. Genom att ta hjälp av ett finansbolag med rimliga och rättvisa lån kan du tryggt välja att delbetala skönhetsoperationen, istället för att avstå från din dröm helt och hållet.

Kanske vill man att kläderna ska sitta bättre med hjälp av bukplastik eller fettsugning. Kanske vill man ha en mer välformad näsa med hjälp av näsplastik. Eller så kanske man vill fylla ut bh-kupan med hjälp av en bröstförstoring, bröstförminskning eller ett bröstlyft. Oavsett dröm och önskan om typ av skönhetsingrepp i Stockholm anser vi på Medical Finance att det ska vara möjligt att förverkliga sin längtan efter förändring, korrigering eller skulptering av kroppen.

Låna pengar till skönhetsoperation

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Om Medical Finance och vår vårdfinansiering

Medical Finance är ett finansbolag specialiserade på vårdfinansiering. Sedan 2003 har vi förmedlat över 10 000 lån till privatpersoner, både inom skönhetsoperationer men också för utbildningar inom branschen. Vi är verksamma för att förverkliga drömmar för våra kunder, och strävar alltid efter att vara flexibla i låneförmedlingen till våra kunder.

Tack vare lång branschkännedom och samarbeten med privata vårdgivare kan vi erbjuda trygga och säkra lån anpassade efter våra kunders behov av skönhetsoperationer i Stockholm, garantier och ekonomiska möjligheter till att följa en återbetalningsplan.

Med våra två lånetyper Vårdkredit 0% och Vårdfinans kan du som privatperson och som få rätt ekonomiskt stöd för dig. Med Vårdkredit 0% kan du låna räntefritt upp till 50 000 kronor och upprätta en återbetalningsplan på upp till 2 år. Med vår andra lånelösning Vårdfinans kan du få ekonomiskt stöd med upp till 200 000 kronor, utan krav på säkra lån samt en återbetalningsplan på upp till 12 år.

Med oss på Medical Finance får du stöd i din önskan om skönhetsingrepp. – Du lånar alltid flexibelt. Du lånar alltid tryggt.

Nyckelord:
Skönhetsoperation Stockholm

KONTAKTA OSS