helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Hudterapeut utbildning

Är du intresserad av att utveckla nya kunskaper och bli hudterapeut? Att läsa en utbildning inom hudterapi kan ge dig kunskaper som teori inom hud- och kroppsvård såsom anatomi och dermatlogi, praktiska kunskaper inom ansiktsbehandling, hudanalyser och annan typ av kroppsvård. Man får alltså möjlighet att få sig en enormt bred kunskap. Men, många av dessa utbildningar kostar.

Låna pengar till hudterapeut utbildning

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Utbilda dig till hudterapeut

Inom hudterapi kan du lära dig mycket. Ämnet är otroligt brett och kan röra det mesta från tå till huvud. När du läser en utbildning får du alltså kunskap om allt detta, och det kan handla om ansiktsbehandling, rengöringsteknik, olika typer av massagetekniker, vaxning, manikyr och pedikyr. Men även om kroppsvård som elektroterapi, aromaterapi, elektrisk epilering och kunskap om kost och motion. Dessutom utbildas man i grundliga kunskaper om teorier om kroppen, såsom dermatologi, anatomi, fysiologi, mikrobiologi och hygien.

För många är dock kostnaderna för utbildningen avgörande. Hudterapeut utbildningar är inte alltid skattefinansierade, utan enda möjligheten kan vara att finansiera kostnaderna själv. Men ifall sparkontot inte tillåter blir det svårt. Med finansiellt stöd från finansbolag som särskilt inriktar sig på hälso- och skönhetsbranschen har du däremot möjlighet att finansiera utbildningen som hudterapeut själv. Genom delbetalning.

Trygg finansiering

Genom att ta hjälp av en finansiär som kan stödja dig med betalning av utbildningen kan du förverkliga din dröm om att bli hudterapeut. Medical Finance stödjer finansiellt, oavsett om det handlar om en del av summan eller hela. Lånen skräddarsys individuellt utifrån två lånetyper.

Sedan 2003 har vi på Medical Finance beviljat över 10 000 lån till privatpersoner som söker ekonomiskt stöd inom hälso- och skönhetsbranschen. Antingen för att förverkliga sina drömmar om att utbilda sig inom området, eller för att förändra sin kropp. Tack vare lång branschkännedom om samarbeten med privata vårdgivare kan vi erbjuda trygga och säkra lån anpassade efter våra kunders behov av hudterapeut utbildning samt ekonomiska möjligheter till att följa en återbetalningsplan.

Med våra två lånetyper Vårdkredit 0% och Vårdfinans kan du som privatperson och som få rätt ekonomiskt stöd för dig. Med Vårdkredit 0% kan du låna räntefritt upp till 50 000 kronor och upprätta en återbetalningsplan på upp till 2 år. Med vår andra lånelösning Vårdfinans kan du få ekonomiskt stöd med upp till 200 000 kronor, utan krav på säkra lån samt en återbetalningsplan på upp till 12 år.

Låna med en trygg och flexibel långivare för din utbildning som hudterapeut.

KONTAKTA OSS