helseforsikring new york state enkelte http://norgepiller.com/ shayona apotek perth amboy nj
Tandvård
Veterinärvård
Skönhetsvård

Vi är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering Läs mer om oss »

Varför låna av oss?

  • Låna utan säkerhet upp till hela 200 000 kr
  • Vi har både räntefria lån och räntebärande lån
  • Lån återbetalas med ett fast belopp varje månad
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år

Makeuputbildningar

Att ha intresse för makeup är för många en hobby. Men att göra det till ett yrke är också något som många väljer, och att gå en makeup utbildning och bli makeupartist innebär ofta att träda in i en spännande, kreativ och social bransch som dessutom expanderar alltmer!

Makeuputbildningar möjliggör för många kreativa själar att få arbeta med färg, form och mode. Yrket kan innebära jobb på makeupstudio, men även inom teater, tv och film finns enormt många möjligheter att få göra en kreativ touch med sminkpenseln. Så vill du arbeta inom reklamproduktion, teater, fotoateljéer eller i makeupstudio någonstans i världen är makeup utbildning helt klart något för dig.

En makeup utbildning kan erbjuda dig kunskaper inom färglära, hudvård, ansiktskorrigeringar. Många erbjuder också kunskaper inom fotografering, belysning, makeup för färg och svartvita foton, reklam och film. Countouring som blivit en mycket användbar teknik inom makeup ges ofta särskild kunskap inom. Dagens makeuputbildningar är enormt breda för att ge så goda förutsättningar för makeupartisten som möjligt.

Makeuputbildningar kan dock vara kostsamma, vilket kan bli problematiskt om inte kontot är proppfullt med sparande. Med bra finansiellt stöd utifrån dina villkor kan du däremot lösa kostnaderna.

Låna pengar till makeuputbildningar

Lånebelopp:

Återbetalningstid:

Representativ exempel: Kredit 75 000 kr, 144 månader återbetalning, uppläggningsavgift 695 kr, adm. Avgift 45 kr, räntesats 8,95 % är den effektiva ränta enl. KOV riktlinjer 10,67 %
Månadsbelopp:
1 200 kr/mån
" Medical Finance har gett mig snabb hjälp och utmärkt service! " – Caroline 28 år
” Seriöst företag, snabb service samt ett otroligt trevligt och professionellt bemötande " - Minda 24 år
" Tack för snabb handläggning och utmärkt service! " - Minda 25 år
" En sån bra service, snabba svar och svar på mina frågor. Tack! " - Frida 28 år
" Tack för en grym service! " - Angelica 32 år
" Service på hög nivå och super snabb utbetalning! " - Caroline 25 år
" Jag ser absolut Medical Finance som ett alternativ för lån i ev. framtid." - Mira 23 år
" Kundtjänst har trevlig peronal och alla tiders bemötande. Tack för all hjälp! " - Helen 50 år
" Medical Finance är alltid är trevliga och hjälpsamma! " - Sandra 28 år
" Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra och snabb service både per telefon och mail " - Frida 25 år
" Tack för bra och smidig hjälp plus otroligt trevligt bemötande! " - Susann 41 år
" Tack så hemskt mycket för snabba svar och bra service!" - Julia 21 år
" Stort Tack för utmärkt service!!! - Joachim 38 år

För vem?

Vi finansierar all typ av vård i privat regi inom hälsa, skönhet och utbildning. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till bra vård.

Läs mer »

Våra lån

Hos Medical Finance har vi olika låneprodukter anpassade efter våra kunders behov. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med flexibla låneprodukter.

Läs mer »

Låneprocessen

Medical Finance har en snabb handläggning av lån. Vi försöker besvara din låneansökan inom 24 timmar och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Läs mer »

Låna flexibelt – Låna tryggt till din makeuputbildning

Medical Finance har stöttat privatpersoner med finansiering sedan 2003, och har sedan dess förmedlat över 10 000 lån. Vi kan hälso- och skönhetsbranschen. Vi kan finansiering.

Som ledande finansiär på marknaden kan vi med våra flexibla lånelösningar anpassar lån efter utbildningar och varje enskild kunds återbetalningsmöjligheter. Vi erbjuder skräddarsydda alternativ särskilt för dig för att göra det tryggt och flexibelt att låna.

Med lånetypen Vårdkredit 0% kan du låna upp till 50 000 kronor, räntefritt, och upprätta en återbetalningsperiod på upp till 2 år. Detta för att snabbt ha möjlighet att betala av lånet för den som har möjlighet och vill. Lånetypen Vårdfinans är i sin tur anpassad till att kunna ta lån upp till 200 000 kronor, utan några krav på säkra lån, och med en återbetalningsperiod på upp till 12 år. Detta för att göra det möjligt för kunder med större lån att betala av under en längre period och kunna skräddarsy en låg månadskostnad.

Längtar du efter att gå en makeup utbildning är du i trygga händer med oss på Medical Finance, vår kompetens, våra rekommendationer och våra lån. Vi anser att alla ska kunna utbilda sig, oavsett bransch. Och med en expanderande bransch som hälso- och skönhetsbranschen är det en investering att ta sats in i den med en makeuputbildning som ger dig kunskap, erfarenhet och gör dig konkurrenskraftig att ta plats på en färgglad och kreativ marknad.

Kolla makeuputbildningar, jämför dem och välj den som passar dig bäst, och ansök om lån för dina studier direkt på vår webbplats, eller kontakta oss via mail eller telefon.

KONTAKTA OSS