Nytt system för konsumentkrediter

Vi har nu genomfört det systembyte vi tidigare informerat om, samtliga kunder som tillkommit under perioden december 2017 – 27:e september 2021 har migrerats över till den nya plattformen. 

Med det nya systemet kommer du som kund att få tillgång till ny funktionalitet enligt nedan. Ytterligare funktioner kommer att tillföras löpande, mer information om det kommer. 

 

Några saker som är bra att känna till för dig som blev kund efter december 2017 men innan 27:e september 2021 är:

 

  • Låneavier kommer att skickas till dig via e-post med start den 13:e oktober. Kontrollera gärna din skräppost om du inte får dem.

 

  • Nytt bankgironummer 5504-2279, du behöver ändra mottagarkonto hos banken om du tidigare fått avier via brev. 

 

  • Det kommer att finnas tillgång till kundportal från och med onsdag 13/10 där du kan logga in för att se ditt engagemang och kommunicera med oss. Kontrollera din mail samt mobilnummer. Notifikationer och påminnelser kommer att sändas via sms. 

 

  • För att undvika tillkommande kostnader samt behålla ev. kampanjränta är det viktigt att du betalar enligt avi: i rätt tid och med rätt referens. 

 

Om du blev kund efter den 27:e september 2021 så är du redan inne i det nya systemet och påverkas inte!  

Under migreringsperioden v. 41 så räknar vi med ökad belastning på kundservice och ber om din förståelse för ev. längre svarstider. Använd gärna portalen för att kommunicera säkert med oss eller skicka mail om du inte kan logga in. 

Ikon

Har du några frågor?

020-51 62 00
kundtjanst@medicalfinance.se

Mån – Fre
08:00 – 17:00