Om Medical Finance

Medical Finance är sedan 2004 Sveriges ledande finansbolag inom vårdfinansiering. Med mer än 10 års erfarenhet är vi behjälpliga vid allt från finansiering till rådgivning vid val av klinik och läkare.

Medical Finance är ett varumärke som ingår i Promentor Finans. Promentor Finans ingår i Serafimgruppen som är ett investmentbolag med fokus på finans- och fastighetsmarknaden. Serafimgruppen fokuserar på att skapa de bästa förutsättningar för lönsam tillväxt och långsiktigt värdeskapande genom lyhördhet för varje verksamhets unika strategier, förutsättningar och möjligheter.

Fyra kupade händer som ligger på ett blått bord. De håller tillsammans ett hjärta.

Vår vision

Vi tycker att alla ska ha rätt till bra vård. För oss är den personliga kontakten viktig, vi vill att du ska känna dig trygg med valet av läkare samt finansiär. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi på Medical Finance har en lång vana av den här typen av finansiering och självklart har vi tystnadsplikt.

Ikon

Har du några frågor?

020-51 62 00
kundtjanst@medicalfinance.se

Måndag – Fredag
08:00 – 17:00

 

En del av Promentor Finans

Promentor Finans är ett svenskt finansbolag som hjälper företag och privatpersoner. Vi är måna om att bidra till att stärka våra kunders befintliga affärer och att möjliggöra fler lönsamma affärer för våra kunder.

Besök Promentor Finans