Om Medical Finance

Medical Finance startade 2004 och är ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av privat vård, hälsa och skönhet.

Medical Finance är ett varumärke som ingår i Promentor Finans AB. Promentor Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder konsumentkrediter samt finansiella tjänster vilka gör svenska företag effektivare och stabilare. Bolaget som är en del av Serafimgruppen, startades år 2004, verkar i hela Sverige och har huvudkontor i Stockholm.

Serafimgruppen fokuserar på att skapa de bästa förutsättningar för lönsam tillväxt och långsiktigt värdeskapande genom lyhördhet för varje verksamhets unika strategier, förutsättningar och möjligheter.

Mer information hittar du på www.promentorfinans.se

Fyra kupade händer som ligger på ett blått bord. De håller tillsammans ett hjärta.

Våra värderingar

Vi tycker att alla ska ha rätt till bra vård. För oss är den personliga kontakten viktig, vi vill att du ska känna dig trygg med valet av finansiär. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi på Medical Finance har en lång vana av den här typen av finansiering och självklart har vi tystnadsplikt.

Ikon

Har du några frågor?

020-51 62 00
kundtjanst@medicalfinance.se

Måndag – Fredag
08:00 – 17:00

 

En del av Promentor Finans

Promentor Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder konsumentkrediter samt finansiella tjänster vilka gör svenska företag effektivare och stabilare. Bolaget som är en del av Serafimgruppen, startades år 2004, verkar i hela Sverige och har huvudkontor i Stockholm.

Besök Promentor Finans